24000 Subotica, Banijska 48a, Srbija
024-554-502

O nama

Pozovite nas
024-554-502
ili
KONTAKT
Naš profil
Stručan i visoko kvalitetan tim!

Visoko kvalitetan smeštaj, prijatan ambijent i domaća atmosfera su glavna odlika Doma za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA". Želja nam je da ulepšamo treće životno doba našim korisnicima toplinom, druženjem, osmehom i stalnom negom koju nudimo u Domu za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA".
Smešteni smo u mirnom kraju Subotice, i lokacija se prostire se na 10 ari placa uz veliko dvorište i prelepu baštu za druženje, šetnju i rekreaciju, i prilagodjen je i za nepokretne ili polupokretne osobe. Sam objekat poseduje 620 m2 smeštajnog prostora.
Dom za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA", ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi. Usluge koje Dom za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA" nudi, podrazumavaju LUX smeštaj, ishranu, negu i higijenu, i raznovrstan društveno aktivan život u zavisnosti od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

Dom je licenciran od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Broj licence - 398.KONTAKTIRAJTE NAS
za više informacija

Imamo odličan, iskusan tim i i pružamo visoko kvalitetne usluge!
Mi pružamo najbolju uslugu!